ГоловнаТехноПерші деталі про Xiaomi Pad 7 Pro: краща якість екрану в меншому...

Перші деталі про Xiaomi Pad 7 Pro: краща якість екрану в меншому розмірі

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi почала готувати до виходу свій новий Xiaomi Pad 7 Pro. Хоча попереднє покоління було випущено на початку року, ця нова версія має з’явитися на початку 2024 року з іншим розміром, ніж зазвичай.

Подробиці

Як ми можемо прочитати в Gizmochina, новий Xiaomi Pad 7 Pro був помічений у Китаї під номером моделі N81A та кодовою назвою Sheng. Це вказує на те, що Xiaomi вже працює над усіма «паперами», необхідними для офіційного запуску.

Відповідно до цього першого витоку, в Xiaomi Pad 7 Pro діагональ екрану зменшиться до 10 дюймів, а роздільна здатність буде 1480×2367 пікселів і частота оновлення 144 Гц.

Xiaomi Pad 7 Pro

Крім того, за чутками, Xiaomi Pad 7 Pro використовуватиме процесор Snapdragon 8 Gen 2, що дасть йому достатній потенціал для безперебійної роботи важких додатків і вимогливих ігор. Це буде перший планшет Xiaomi, який дебютує разом із встановленою на заводі HyperOS.

Окрім цього, ми мало що знаємо про новий Xiaomi Pad 7 Pro. Ймовірно він дебютує разом із Xiaomi Pad 7 із дещо скромнішим процесором, який також буде випущений на світовому ринку.

Головні новини: