ГоловнаТехноXiaomi до презентації розповіла про особливості нового Redmi K70 Pro

Xiaomi до презентації розповіла про особливості нового Redmi K70 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi вже анонсувала свій новий Redmi K70 Pro. Після розкриття деяких функцій Redmi K70E, компанія зробила те ж саме з найпотужнішою моделлю серії Redmi K70, також розкривши її повний дизайн.

Подробиці

29 листопада Xiaomi представить світові свої нові Redmi K70E, Redmi K70 і Redmi K70 Pro, в результаті чого з’являться нові POCO F6 5G і POCO F6 Pro 5G, які успадкують ті ж функції.

Як ми бачимо на наступних зображеннях, новий Redmi K70 Pro матиме дизайн флагманських смартфонів. Його рама буде металевою, а також буде включати фотомодуль, що складається з трьох камер (основна з них 50 МП з оптичним стабілізатором OIS).

Новий Redmi K70 Pro

Крім того, Redmi K70 Pro матиме 6,67-дюймовий OLED-екран, оточений надвузькими рамками, які дуже нагадують нам новий Xiaomi 14. Натомість його краї схожі на iPhone 15.

Redmi K70 Pro

Xiaomi лише підтвердила, що новий Redmi K70 Pro матиме Snapdragon 8 Gen 3, той самий процесор, який отримали Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Pro. Він також буде поєднуватися з HyperOS для виняткової продуктивності. 29 листопада ми дізнаємося про інші переваги смартфону.

Головні новини: