ГоловнаТехноXiaomi готує потужний ігровий ноутбук, оснащений 24-ядерними Intel Core i9 і GeForce...

Xiaomi готує потужний ігровий ноутбук, оснащений 24-ядерними Intel Core i9 і GeForce RTX Series 40

Xiaomi готує до презентації новий потужний ігровий ноутбук. На Geekbench з’явилися посилання на новий ноутбук Xiaomi, оснащений одним із найпотужніших процесорів Intel Core.

Подробиці

Під номером моделі TM2211 цей новий ігровий комп’ютер був помічений вперше, прогнозуючи практично неминучий дебют. Крім того, це було зроблено з двома різними варіантами, один з 24-ядерним Intel Core i9, а інший з 14-ядерним Intel Core i5.

Як видно на наступному зображенні, ноутбук матиме 16 ГБ оперативної пам’яті та відеокарту Nvidia GeForce RTX Series 40. Крім того, два варіанти будуть відрізнятися процесором.

Новий ноутбук для геймерів

Стандартний варіант – 14-ядерний Intel Core i5-14500HX, тоді як більш потужний варіант – 24-ядерний Intel Core i9-14900HX. Таким чином вони стануть найпотужнішими ноутбуками компанії.

На даний момент невідомо, коли вони дебютують на ринку, хоча все вказує на те, що це відбудеться до кінця 2023 року. Поки що все вказує на те, що вони офіційно не вийдуть на світовий ринок.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...