ГоловнаЭлектромобилиУ Мережі з'явилися офіційні зображення першого електромобіля Xiaomi

У Мережі з’явилися офіційні зображення першого електромобіля Xiaomi

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Мережа приросла офіційними зображеннями електрокара SU7, що розробляється корпорацією «Сяомі». Дебютний показ новинки може відбутися в перші місяці 2024 року.

Подробиці

Викладені в цьому матеріалі картинки є своєрідною «відповіддю» на численні чутки, «витоки» та спекуляції. Зображення стали надбанням громадськості завдяки звіту про сертифікацію, випущеному Управлінням регулювання китайського ринку.

У Мережі з'явилися офіційні зображення першого електромобіля Xiaomi

На представлених зображеннях перспективний SU7 фігурує у спортивному дизайні з логотипом розробники спереду та написом “XIAOMI” ззаду. Дозвільний документ розкрив габарити та вагу транспортного засобу (1980 кіло, 1,96-метрову ширину, 1,4-метрову висоту та 4,99-метрову довжину). Двигун авто, залежно від версії, матиме потужність 220 або 275 кВт, а максимальна швидкість буде обмежена електронікою до 210 кілометрів на годину.

У Мережі з'явилися офіційні зображення першого електромобіля Xiaomi

У серію електрокарів SU7 увійдуть три моделі: однойменна базова, покращена SU7 Pro і топова SU7 Max (останній пророкують навороти у вигляді дзеркал із вуглецевого волокна, висувного спойлера та пофарбованих у жовтий колір гальмівних супортів).

Вартість перших сяомівських електрокарів залишається невідомою. Інформації щодо можливості поставок SU7 за межі Піднебесної на даний момент немає.

Головні новини: