ГоловнаТехноApple M3 Ultra матиме 32 ядра основного процесора, 80 ядер графічного процесора...

Apple M3 Ultra матиме 32 ядра основного процесора, 80 ядер графічного процесора та 256 Гб ОЗУ

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Яблучний” чипсет M3 Ultra обіцяє стати новим витком у розвитку передових технологій, стверджують у редакції Bllomberg.

Подробиці

Новий набір мікросхем від Apple, за словами представника видання Марка Гурмана, приросте оперативною пам’яттю на 256 Гб, 80-ядерним GPU зі 184 мільярдами транзисторів і 32-ядерним CPU. Ці характеристики забезпечать процесору тотальну перевагу над попередником в особі M3 Max, запевняє експерт.

Якщо заявлені Гурманом характеристики відповідають дійсності, M3 Ultra буде являти собою два процесори M3 Max, з’єднаних один з одним за допомогою технології UltraFusion, яка розроблена купертинцями для ефективного використання ресурсів.

– Така інновація може перевернути уявлення про високопродуктивні обчислення, – вважають колеги Гурмана по аналітичній спільноті.

Чипи модельного ряду M3 продовжують нарощувати обчислювальні потужності від покоління до покоління. Перспективний M3 Ultra обіцяє подвоїти кількість CPU- і GPU-ядер, що призведе до кардинального стрибка обчислювальної потужності. Підтримка оперативки на 256 Гб стане епохальним ривком вперед.

Якщо Apple збереже тенденцію подвоєння конфігурацій CPU і GPU, то моделі M3 Ultra випаде честь стати новим стандартом для високопродуктивних ПК і привабливим вибором для професіоналів у 2024 році.

Стрічка новин: