ГоловнаТехноApple зробила безкоштовним один зі своїх сервісів до кінця 2024 року

Apple зробила безкоштовним один зі своїх сервісів до кінця 2024 року

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Апарати iPhone 14, що дебютували минулого року, уперше в історії Apple отримали підтримку супутникового зв’язку. У рамках сервісу Emergency SOS вони можуть відправляти повідомлення про ЧП через супутники. Під час презентації лінійки прозвучала інформація про те, що доступ до нього надаватиметься Apple на безвідплатній основі протягом року.

Подробиці

Напередодні «яблучний» гігант повідомив, що безкоштовний доступ до сервісу по відправці повідомлень через супутники буде продовжений ще на рік. За час роботи Emergency SOS допоміг врятувати декілька життів — від автомобіліста, машина якого зірвалася з 400-футової скелі в Лос-Анджелесі, до туристів, що заблукали в Апеннінських горах.

Apple зробила безкоштовним один із своїх сервісів до кінця 2024 року

Очевидно, власники iPhone 15 зможуть безкоштовно користуватися сервісом упродовж двох років. Дані про вартість підписки у відкритих джерелах відсутні. На перших порах відправляти повідомлення через супутники можна було в США і Канаді. Згодом Emergency SOS був запущений ще в 16 державах світу. У Україні він, на жаль, поки не працює.

Стрічка новин: