ГоловнаТехноСмартфон Meizu 21 Pro отримав сертифікацію радіозв'язку у Китаї: відомі характеристики

Смартфон Meizu 21 Pro отримав сертифікацію радіозв’язку у Китаї: відомі характеристики

Пристрій Meizu 21 Pro успішно пройшов радіосертифікацію в Китаї. Цей крок підтверджує швидку появу смартфона на ринку.

Подробиці

І звичайна, і сертифікована напередодні версії дебютують із чип-системою SD8 Gen3. За підсумками сертифікації поліпшеного варіанта смартфона зазначається, що пристрій підтримує широкосмугову UWB-технологію.

Смартфон Meizu 21 Pro отримав сертифікацію радіозв'язку в Китаї

Номер Pro-версії в лістингу китайського радіорегулятора – M4815. Звичайний Meizu 21 фігурує в сертифікаційних документах як M461Q. Наступні формальності – отримання схвалення від відомств TENAA і 3C.

Представники “Мейзу” розраховують завершити всі процедури, що передують прем’єрі, протягом місяця-півтора і запустити обидві версії в продаж на території Китаю під Новий рік або відразу після нього. Після цього відбудеться виведення серії Meizu 21 на міжнародний ринок.

Представники сімейства отримають гнучкі 1,5K-дисплеї BOE Q9 на 144 Гц із захистом скла ультраміцним рішенням від Gorilla. Кількість конфігурацій пам’яті не уточнюється, проте зазначається, що топовий варіант Pro-версії може отримати оперативку на 16 Гб у поєднанні зі сховищем на 1 ТБ.

Оптика буде представлена основною камерою на 50/16/12 Мп з підтримкою OIS і 2-кратного зуму, і 32-мегапіксельним селфі-датчиком.

Інформації про вартість поки немає.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як контролювати гучність сповіщень на смартфонах Xiaomi

Смартфони екосистеми «Сяомі» надають можливість індивідуально регулювати гучність повідомлень незалежно від гучності дзвінків, медіафайлів або будильника. Подробиці Чи не кожен власник смартфона хоча б раз стикався...

Xiaomi презентувала 43-дюймовий 4K QLED телевізор, який коштує дешевше за флагманський смартфон.

"Сяомі" збагатила ринок "розумних" телевізорів моделлю Xiaomi TV A Pro 43 2025, в якій відсутність сучасного дизайну компенсується наявністю чудового дисплея, великої безлічі ігор,...

З HyperOS смартфони Xiaomi отримують одну з найкращих функцій iPhone

Оновлення до HyperOS дозволяє користувачам Xiaomi/Redmi/POCO використовувати HyperOS Magic Crop - аналог функції Magic Snip, яка вважається однією з найкращих в історії iPhone. Подробиці Ця опція...