ГоловнаТехноСтупінь задоволеності користувачів Xiaomi 14 перевищив 99%

Ступінь задоволеності користувачів Xiaomi 14 перевищив 99%

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Продажі Xiaomi 14 на китайському ринку стартували цього тижня. Відвідувачі локальних маркетплейсів уже встигли залишити про нові смартфони чимало відгуків. Майже всі вони позитивні.

Детально

З опублікованої в Weibo Лей Цзюнем інформації випливає, що ступінь задоволеності покупців Xiaomi 14 перевищує 99%. Про це свідчать дані торгових платформ. Компанія Xiaomi має намір здійснювати безперервний моніторинг рівня користувацької задоволеності. У разі виникнення будь-яких запитань, пов’язаних з експлуатацією апаратів з нової лінійки, глава Xiaomi рекомендував звертатися в службу техпідтримки. Відповіді на питання, що цікавлять користувачів, будуть дані в найкоротші терміни.

До речі, цього тижня лінійка Xiaomi 14 встановила рекорд продажів. Протягом перших чотирьох годин після надходження смартфонів у продаж їх було продано вшестеро більше, ніж апаратів із сімейства Xiaomi 13 за той самий час. На багатьох китайських маркетплейсах продажі Xiaomi 14 у перший день виявилися вищими, ніж топових версій iPhone 15.

Головні новини: