ГоловнаТехноGoogle розробляє навушники з функцією моніторингу частоти серцевих скорочень

Google розробляє навушники з функцією моніторингу частоти серцевих скорочень

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Гугл” розробляє технологію, яка дасть змогу навушникам з активним шумозаглушенням (ANC) відстежувати частоту серцевих скорочень.

Подробиці

Наразі багато бездротових навушників не мають функції моніторингу серцевого ритму. Американський техногігант має намір усунути цей недолік за рахунок повсюдного впровадження технології аудіоплетизмографії.

Зазначене рішення наділяє ANC-гарнітуру опцією відстеження серцевого ритму в русі завдяки використанню низькоінтенсивного ультразвукового сигналу, що надходить із динаміків навушників. Мікрофони аксесуара вловлюють відповідну реакцію, даючи змогу навушникам аналізувати ЧСС. Ця функція дасть змогу людям вимірювати пульс на ходу без використання смарт-годинника.

Очікується, що зазначена технологія використовуватиме вже наявне апаратне забезпечення в бездротових навушниках і не потребуватиме значних змін. Можливо, що для активації цієї опції буде достатньо одноразового оновлення ПЗ.

Дата впровадження нової функції в ANC-навушниках залежить від термінів сертифікації технології національними регуляторами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: