ГоловнаТехноКористувачам Android рекомендували не встановлювати нову версію ОС

Користувачам Android рекомендували не встановлювати нову версію ОС

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Google ще не приступила до повноцінного розгортання Android 14. На поточний момент можливість оновлення до нової ОС доступна власникам Pixel і деяких моделей Samsung. Незважаючи на це, в інтернеті почали з’являтися скарги користувачів, які зіткнулися з проблемами після встановлення нової ОС.

Подробиці

Згідно з даними Techspot в Android 14 міститься програмна помилка, через яку мобільні пристрої починають працювати некоректно. В окремих випадках їх неможливо навіть запустити. Помилка була виявлена у функції Multiple Profiles, призначеній для створення декількох користувацьких профілів на одному смартфоні.

Користувачам Android рекомендували не встановлювати нову версію ОС

Емпіричним шляхом журналісти видання встановили, що за неактивної функції “Кілька профілів” мобільні пристрої працюють коректно. У разі її активації користувачі стикаються з “вічним” завантаженням, мимовільним скиданням налаштувань і неможливістю отримати доступ до накопичувача.

На скарги користувачів компанія Google поки ніяк не відреагувала. Баг-трекер присвоїв програмній помилці в Android 14 середній рівень важливості. У зв’язку з цим її усуненням розробники Google займуться нескоро.

Стрічка новин: