ГоловнаТехноSamsung представить Galaxy Z Flip5 Retro на честь складного телефону 20-річної давності

Samsung представить Galaxy Z Flip5 Retro на честь складного телефону 20-річної давності

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

“Самсунг” анонсував випуск Galaxy Z Flip5 Retro – лімітованої серії на честь двадцятирічної спадщини в галузі телефонів-розкладачок.

Подробиці

При створенні новинки розробники черпали натхнення від першого в історії бренду складного пристрою SGH-E700, який побачив світ у 2003 році.

Новий “Гелексі” виконаний у ретро-дизайні з використанням синього і сріблястого забарвлень у стилістиці SGH-E700. У пристрої реалізовано ностальгічні зміни інтерфейсу (в т.ч. піксельної графіки та анімації).

Samsung представить Galaxy Z Flip5 Retro на честь складного телефону 20-річної давності

Апарат вирішено поставляти в спеціальній упаковці з логотипами Z Flip5/E700, укупі з колекційними картками Flipsuit з наклейками, що зображують різні логотипи південнокорейського бренду минулих декад. У комплекті знайшлося місце колекційній картці “Самсунг Е700” з ексклюзивним номером.

Ретро-версія “розкладачки” має висококласні характеристики, включно з куалкомівським набором мікросхем Sd8 Gen2, чудовим дисплеєм AMOLED 6,7″/120 Гц і трилінзовою системою тильної оптики з камерами на 50/12/10 Мп, зокрема, і з камерами на 50/12/10 Мп.

Новинку запропонують публіці лімітованим тиражем у Південній Кореї, починаючи із завтрашнього дня. Старт продажів в Австралії та провідних державах ЄС анонсовано на 02 листопада. Інформації про вартість поки що немає.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: