ГоловнаТехноТепер офіційно: серія ігрових смартфонів Asus ROG Phone 8 буде оснащена процесорами...

Тепер офіційно: серія ігрових смартфонів Asus ROG Phone 8 буде оснащена процесорами Snapdragon 8 Gen 3

Бренд “Асус” підтвердив, що прийдешній ігровий смартфон ROG Phone 8 буде оснащений новітньою мобільною платформою Snapdragon третього покоління, відомою як SD8 Gen3.

Подробиці

Включення в пристрій цієї процесорної системи покликане забезпечити помітний приріст продуктивності (+30%, +20% і +25% за CPU, енергоефективністю та GPU порівняно з попередньою моделлю відповідно). Також очікується значне поліпшення можливостей штучного інтелекту (+98%).

Дата запуску сімейства ROG Phone 8 у заяві не уточнювалася. Однак у звіті згадується можлива лінійка з трьох моделей: однойменної базової, поліпшеної Pro і топової Ultimate, кожна з яких буде представлена на різних ринках з унікальними модельними номерами.

Телефон із символьним позначенням ASUS_AI2401_A, який може бути базовою версією сімейства, було виявлено шукачами сенсацій на бенчмарк-майданчику Geekbench з результатами 2213 і 7048 балів за одним і кількома ядрами відповідно.

Базова модель буде поставлятися з 16 Гб оперативки і тандемом оболонок Android 14/ROG UI. Дата появи серії в продажу на поточний момент невідома.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...