ГоловнаТехноSamsung анонсував 200-Мп камеру та процесор Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy...

Samsung анонсував 200-Мп камеру та процесор Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy S24 Ultra

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Прийдешній флагманський телефон Samsung Galaxy S24 Ultra, за чутками, отримає значні оновлення і дебютує в січні-2024. Відповідну інформацію поширив відомий низкою справджених пророцтв техноблогер Ice Universe.

Подробиці

За словами персонажа, новинка приросте набором мікросхем Snapdragon 8 Gen 3, оновленою камерою з підтримкою штучного інтелекту і буде більш плоскою порівняно з попередниками.

Samsung анонсував 200-Мп камеру і процесор Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy S24 Ultra, який може дебютувати вже в січні

Апарат, імовірно, буде оснащений поліпшеною 200-Мп камерою з можливостями штучного інтелекту. Нещодавно “Самсунг” продемонстрував нову функцію відеозйомки під назвою “ISOCELL Zoom Anyplace”. У поєднанні з ШІ-движком від Qualcomm камера автоматично знаходить об’єкт, що рухається, і слідує за ним.

За твердженням компанії, згадана опція запобігає виведенню об’єктів, що швидко рухаються, за межі екрана за рахунок надання користувачам більшої кількості часу для того, щоб зосередитися на відео, а не намагатися переслідувати об’єкт.

За словами представників розробника, завдяки функції ISOCELL Zoom Anyplace користувачі зможуть паралельно знімати відео з високою роздільною здатністю як у звичайному полі зору, так і в збільшеному масштабі.

Новий датчик також отримав функцію внутрішньосенсорного зуму, тобто при 4-кратному збільшенні зображення матиме роздільну здатність 12,5 Мп замість колишніх 0,78 Мп. Це означає, що користувачам не доведеться турбуватися про зниження роздільної здатності при збільшенні за допомогою основного сенсора.

Південнокорейський технологічний гігант також представив нову функцію “End-to-End AI Remosaic”, яка працює завдяки паралельному опрацюванню вихідних даних і ISP, що дає змогу поліпшити якість зображення і скоротити час зйомки.

Стверджується, що Galaxy S24 Ultra буде оснащений новою 50-Мп телефотокамерою, що забезпечує 5-кратний зум, 10-Мп перископічним об’єктивом і 12-Мп ультраширококутником.

Головні новини: