ГоловнаТехноЗа 30 хвилин гри в PUBG батарея Xiaomi 14 Pro розряджається всього...

За 30 хвилин гри в PUBG батарея Xiaomi 14 Pro розряджається всього на 1%

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Журналісти ITHome оприлюднили результати тестування Xiaomi 14 Pro. Як виявилося, новий флагман є монстром автономності.

Подробиці

Ємність АКБ мобільного пристрою становить 4 880 мА*год. За сучасними мірками це небагато. Тим часом під час тестування апарат показав дивовижну автономність. Випробування проводилися з увімкненими модулями Bluetooth і Wi-Fi. Гучність і яскравість були встановлені на 50%. Рівень заряду батареї становив 100%.

Після 30 хвилин гри в PUBG він знизився до 99%. Далі журналісти мережевого видання протягом 45 хвилин переглядали на платформі Bilibili стрімінгову трансляцію. Рівень заряду знизився до 96%. Після 15 хвилин, проведених у відеосервісі Douyin, акумулятор розрядився ще на 3%. Ще по 15 хвилин автори дослідження витратили на web-серфінг і перегляд постів у соцмережі Weibo. У результаті за дві години активної експлуатації смартфона батарея втратила лише 11% заряду.

За словами тестувальників, автономність нового флагмана перевершила їхні очікування. За допомогою комплектного зарядного пристрою з 0 до 100% його можна зарядити за 19 хвилин. Заповнення заряду АКБ здійснюється на 120 Вт потужності.

Стрічка новин: