ГоловнаТехноВипущено DJI Osmo Pocket 3 з 1″ сенсором CMOS і підтримкою відео...

Випущено DJI Osmo Pocket 3 з 1″ сенсором CMOS і підтримкою відео 4K/120 кадрів/с

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд DJI збагатив ринок камер для безпілотників оптикою під назвою Osmo Pocket 3 з вражаючими характеристиками і набором функцій.

Подробиці

Новинка приросла 1-дюймовим датчиком CMOS, який забезпечує видатну якість картинки в 4К-форматі на швидкостях до 120 кадрів/с. навіть в умовах недостатньої освітленості.

DJI Osmo Pocket 3 випущений з 1-дюймовою CMOS-матрицею і підтримкою відео 4K/120FPS

Одним зі значних удосконалень пристрою порівняно з попередником є поворотний 2-дюймовий сенсорний екран, який можна легко перемикати між горизонтальною і вертикальною орієнтацією.

У новинку вбудовані “розумні” опції на кшталт системи ActiveTrack 6.0 для автоматичного виявлення облич і динамічного кадрування. Також доступна функція Product Showcase для любителів прямих трансляцій, а Glamor Effects 2.0 пропонує можливості для індивідуального поліпшення краси.

DJI Osmo Pocket 3 випущений з 1-дюймовою CMOS-матрицею і підтримкою відео 4K/120FPS

Камера обладнана потрійним мікрофоном для поліпшення якості запису звуку, 4-кратним цифровим зумом, режимом панорами і має збільшений час автономної роботи до 116 хвилин запису відео в 4К-форматі з частотою 60 кадрів/сек.

Osmo Pocket 3 пропонується за $519 у базовому комплекті з карданною кулею, зарядним кабелем, захисним чохлом, ручкою-тримачем і ремінцем на зап’ястя.

DJI Osmo Pocket 3 випущений з 1-дюймовою CMOS-матрицею і підтримкою відео 4K/120FPS

Другий варіант оптики в комплектації пропонується за $669 і містить, крім перерахованих вище аксесуарів, доларів, міні-штатив, передавач Mic 2 і сумка для транспортування.

Головні новини: