ГоловнаТехноІлон Маск має намір скласти конкуренцію LinkedIn і YouTube

Ілон Маск має намір скласти конкуренцію LinkedIn і YouTube

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Ілон Маск планує перетворити сервіс мікроблогів X на прямого конкурента соцмережі LinkedIn і відеохостингу YouTube. За даними Bloomberg, ці дві платформи були згадані мільярдером і главою X Ліндою Яккаріно на зборах трудового колективу, приурочених до річниці придбання Twitter.

Детально

Джерело агентства стверджує, що Маск виношує плани зі створення новинного сервісу XWire. Згідно із задумом підприємця йому належить стати конкурентом служби Newswire, власником якої є компанія Cision.

У розпорядженні Bloomberg опинилася внутрішня розсилка, в якій стверджується, що компанія X “готова до зростання”. Зміни, що відбулися за останній рік, названі в електронному листі “десятиліттям інновацій”. Варто зазначити, що до співробітників компанії Маск і Яккаріно спільно звернулися вперше.

26 жовтня минулого року ексцентричний мільярдер дав згоду на придбання Twitter, щоб уникнути судового розгляду з акціонерами компанії. Через два дні Маск закрив угоду, після чого обійняв посаду гендиректора компанії. У 2023 році він передав кермо влади Лінді Яккаріно.

Головні новини: