ГоловнаТехноОстанній недорогий флагман Xiaomi 14 продається за моделлю Apple

Останній недорогий флагман Xiaomi 14 продається за моделлю Apple

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Першу партію Xiaomi 14 було розкуплено за попередніми замовленнями відразу після завершення презентації. Згідно з даними MyDrivers базову версію Xiaomi 14 все ще можна замовити на JD.com. Заявки, що подаються відвідувачами маркетплейса, ставляться в чергу.

Подробиці

При подачі заявки зараз смартфон з 8/256 ГБ можна буде отримати 11 листопада. В якості терміну доставки версії з 12/256 ГБ вказано 3 листопада. Варто зазначити, що раніше таку модель продажів компанія Xiaomi ніколи не використовувала. До недавнього часу вона практикувала випуск нових мобільних пристроїв партіями. Вони реалізовувалися на блискавичних розпродажах доти, доки попит і пропозиція не приходили в рівновагу. Апарати Xiaomi 14 продаються китайським вендором за моделлю Apple. Покупці можуть розмістити замовлення в будь-який момент, після чого їм буде названо термін доставки.

Зі зробленої Лей Цзюнем під час вчорашнього виступу на презентації заяви випливає, що Xiaomi 14 є останнім недорогим флагманом компанії. Наступний флагман придбати за 3 999 юанів буде не можна. Базовий Xiaomi 15 пропонуватиметься до придбання дорожче 4 000 юанів. Засновник компанії наголосив, що мінімальний обсяг ОЗП у нових флагманських пристроях становитиме 12 ГБ.

Стрічка новин: