ГоловнаРейтингиСмартфон Nokia G22 названо одним із найкращих винаходів 2023 року за версією...

Смартфон Nokia G22 названо одним із найкращих винаходів 2023 року за версією Time

Авторитетний журнал Time визнав новітнє творіння групи HMD – смартфон Nokia G22 – однією з найкращих новинок цього року.

Подробиці

Апарат належить до відносно нового сегменту ремонтопридатних пристроїв, які адаптовані для маніпуляцій у домашніх умовах завдяки особливостям конструкції та ремкомплекту QuickFix для самостійної заміни тріснутого екрана, батареї, що “сіла”, та усунення інших поломок на кшталт погнутого зарядного порту тощо.

Інша примітна особливість пристрою – екологічність (тильна панель виконана з переробленого на 100% пластику).

Смартфон Nokia G22 названо одним із найкращих винаходів 2023 року за версією Time

Завдяки акумулятору, якого вистачає на три дні роботи при звичайному використанні, смартфон зберігає 80% ємності після 800 циклів зарядки.

Ще одна випущена цього року ремонтнопридатна новинка авторства HMD Global – Nokia G42 5G. Обидва згаданих вище пристрої доступні в Україні за щадними цінами.

Основні критерії, на які зважає редакція Time під час вибору “Найкращого винаходу 2023 року”, – оригінальність, ефективність, амбітність і вплив на навколишнє середовище.

Додамо, що трохи раніше корпорація HMD Global удостоїлася найвищої позиції в рейтингу сталого розвитку EcoVadis-2023.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...