ГоловнаТехноQualcomm представила революційні чіпи для бездротових навушників

Qualcomm представила революційні чіпи для бездротових навушників

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Під час проведення Snadragon 2023 чипмейкер Qualcomm представив SoC для бездротових навушників S7, а також більш просунуту версію однокристальної системи S7 Pro Gen 1. Вони здатні зробити на ринку невелику революцію.

Подробиці

Обидві звукові платформи підтримують Mico-power Wi-Fi. Йдеться про нову версію бездротового інтерфейсу, що характеризується досить низьким енергоспоживанням. Дані з її допомогою можна транслювати на швидкості 29 Мбіт/с. Це відкриває для бездротових навушників нові можливості.

Qualcomm представила революційні чіпи для бездротових навушників

Звук за допомогою Micro-power Wi-Fi передається без втрат у якості 24 біт/192 кГц, що робить можливим підтримку Lossless. Діапазон нової версії бездротового інтерфейсу набагато ширший, ніж у Bluetooth. Крім Lossless, навушники з новими звуковими платформами будуть підтримувати ШІ. Це уможливить використання технологій поліпшення звуку і більш досконалих систем шумозаглушення. За обчислювальною потужністю SoC перевершують платформи попереднього покоління в шість разів, а за продуктивністю – майже в 100 разів.

Дата дебюту на комерційному ринку перших навушників з новими SoC названа під час проведення спеціалізованого заходу не була.

Головні новини: