ГоловнаТехноQualcomm Snapdragon 8cx Gen 4 наздоганяє Apple M2 за багатоядерною продуктивністю

Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 4 наздоганяє Apple M2 за багатоядерною продуктивністю

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Нова чип-система Snapdragon 8cx Gen 4 (кодове позначення “Hamoa”) демонструє значні результати в бенчмарку Geekbench.

Подробиці

Цей ARM-процесор показує конкурентоспроможну продуктивність, яку можна порівняти з “яблучним” M2 у мультиядерних тестах, зазначається в пояснювальній записці за підсумками експерименту. При цьому в одноядерному “прогоні” куалкомівський процесор все ще відстає від Apple M2.

За даними бенчмарк-платформи Geekbench, обговорюваний набір мікросхем за підсумками багатоядерного тестування взяв 9337 балів, що лише трохи менше “яблучного” M2 з його 9795 балами. Одноядерна продуктивність новинки склала 1197 балів (проти 2641 у M2). Ці результати свідчать про успіхи Qualcomm у сфері процесорів, особливо в багатоядерних операціях.

Процесор Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 4 наздоганяє Apple M2 за багатоядерною продуктивністю

Тестування було виконано під емуляцією х86, а не х64. Це вказує на те, що Windows 11 на ARM стає дедалі серйознішим конкурентом для пристроїв на базі Apple Silicon, що може призвести до поліпшення вибору і конкуренції на ринку комп’ютерів.

Підсумовуючи все перераховане вище, можна констатувати, що Qualcomm зробив значні успіхи в області процесорів, особливо в багатоядерних операціях.

Стрічка новин: