ГоловнаТехноЗСУ показали HMMWV з інтегрованим ПТРК «Амулет»

ЗСУ показали HMMWV з інтегрованим ПТРК «Амулет»

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Українські військові використовували HMMWV як шасі для встановлення ПТРК “Амулет”, розробленого фахівцями КБ “Луч”. Фотознімки автомобіля були оприлюднені прес-службою 1-ї ОБрСпН.

Детально

ПТРК “Амулет” спочатку проєктувався для ураження рухомих і статичних наземних цілей, зокрема й броньованих із динамічним захистом. Пускова установка з блоком оптичних приладів дає змогу встановлювати одразу два транспортно-пускових контейнери з протитанковими ракетами.

ЗСУ показали HMMWV з інтегрованим ПТРК

Комплекс здатний працювати в тандемі з ракетами РК-2М або РК-2С. Для управління модулем використовується пульт ДК. Відстріляні контейнери замінюються на нові вручну.

Оптичні прилади були запозичені розробниками “Амулета” у “Стугни-П”. Комплекс здатний виявляти бронетехніку на дистанції до 13,5 км. Розпізнавання цілей можливе на відстані до 5,5 км. Дальність виявлення цілей тепловізором становить 11 км.

ЗСУ показали HMMWV з інтегрованим ПТРК

Три роки тому протитанковий комплекс “Амулет” був представлений КБ “Луч” на БРДМ-2. Роком раніше він дебютував на виставковому заході “Зброя та Безпека” на шасі броньовика “Новатор”.

Головні новини: