ГоловнаРейтингиНайкращі android-смартфони 2023 для різних завдань: рейтинг форуму розробників XDA Developers

Найкращі android-смартфони 2023 для різних завдань: рейтинг форуму розробників XDA Developers

Згідно з оприлюдненою напередодні добіркою авторитетного порталу XDA Developers, у 2023 році найкращими андроїд-смартфонами визнано такі моделі:

Найкращий флагман: Galaxy S23 Ultra. Цей смартфон від “Самсунг” пропонує максимальні можливості, включно з найкращим набором камер, потужним процесором, великим AMOLED-екраном і комплектним стилусом.

Альтернатива флагману: Motorola Edge+ (2023). Цей смартфон вирізняється високою продуктивністю, збалансованими характеристиками та однією з найкращих оболонок. У США за апарат просять $599,99.

Найкраще співвідношення ціни/якості: Galaxy S23 FE. Ця модель пропонує дизайн і основні функції топових флагманів “Самсунг”, але за більш доступною ціною.

Найкращі android-смартфони 2023 року для різних завдань: рейтинг форуму розробників XDA Developers

Найкращий середньоціновий смартфон: Galaxy A54. Це дітище бренду “Самсунг” збалансоване за ключовими параметрами, має гарний дизайн, високочастотний дисплей, потужну оптику та помірну вартість.

Апарат із найкращою плавністю роботи: OnePlus 11. Він забезпечує плавні та швидкі анімації завдяки оптимізації OxygenOS.

Для фото-/відео: Pixel 8 Pro. Це творіння команди “Гугл” може похизуватися оновленою камерою (включно з 5-кратним оптичним зумом), швидким автофокусом і професійними елементами управління.

Найкращі android-смартфони 2023 року для різних завдань: рейтинг форуму розробників XDA Developers

Для геймерів: ROG Phone 7 Ultimate. Цей шедевр тайванської компанії “Асус” виділяється феноменальною потужністю, високою продуктивністю, потрійною системою охолодження і дисплеєм OLED на тильній панелі для виведення сповіщень і анімації.

Найкраща “розкладачка”: Z Fold 5. Цей представник самсунгівського сімейства Galaxy відрізняється від попередників відсутністю щілини між половинками та низкою технічних удосконалень.

Представлений вище рейтинг – думка редакції XDA Developers, до якої можна прислухатися або проігнорувати. Підсумковий же вибір залежить від потреб і достатку кожного окремо взятого покупця.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...