ГоловнаТехноXiaomi представила нову «розумну» парову піч

Xiaomi представила нову «розумну» парову піч

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Xiaomi не припиняє випускати нові цікаві товари для дому. Компанія представила свою нову Xiaomi Mijia Smart Steam Oven 20L. Це духовка, спеціально розроблена для приготування на пару та смаження без олії.

Подробиці

“Розумна” парова духовка Xiaomi Mijia 20L, робота якої дуже схожа на роботу аерофрітюрниці, дозволяє готувати їжу без необхідності використання олії, а також готувати на пару, запікати та смажити.

Завдяки системі нагрівання до 360 ° ця нова духовка дозволяє готувати великі обсяги їжі, незважаючи на внутрішній об’єм до 20 літрів.

Новая духовка Xiaomi Mijia 20L,

Серед функцій нової “розумної” парової духовки Xiaomi Mijia 20L – максимальна робоча потужність 1200 Вт, регульована робоча температура від 40 до 230 °C і внутрішня частина з нержавіючої сталі, що легко чиститься.

духовка Xiaomi Mijia 20L

Завдяки підключенню до Wi-Fi та NFC ми можемо запускати найрізноманітніші рецепти зі свого смартфона або навіть віддалено програмувати їхню роботу.

Нова парова піч Xiaomi Mijia Smart Steam Oven 20L тепер продається в Китаї за ціною 899 юанів (123$). Поки що невідомо, чи з’явиться вона офіційно на світовому ринку.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Головні новини: