ГоловнаТехноСекрет продуктивності Galaxy S23 FE виявився розкритий під час розбирання

Секрет продуктивності Galaxy S23 FE виявився розкритий під час розбирання

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Власники каналу PBKreviews показали процес розбирання Galaxy S23 FE. З опублікованого ними на YouTube відеоролика випливає, що фанатський флагман приховує всередині себе кілька цікавих моментів.

Подробиці

Порядок розбирання Galaxy S23 FE такий самий, як і в більшості сучасних смартфонів. Після зняття задньої кришки необхідно відкрутити гвинти, щоб отримати доступ до внутрішніх компонентів. Для заміни дисплея мобільний пристрій доведеться розібрати наполовину, оскільки його шлейф монтується зі зворотного боку.

Секрет продуктивності Galaxy S23 FE виявився розкритий під час розбирання

Подив у авторів каналу викликав виріз, розташований у верхній частині. Візуально він схожий з вирізом для селфі-камери, однак у фанатському смартфоні вона врізана по центру вгорі. Не виключено, що спочатку інженери Samsung планували змонтувати фронтальну камеру збоку, проте згодом відмовилися від цієї ідеї.

Під АКБ розбирачі виявили велику випарну камеру. У бенчмарках Galaxy S23 FE перевершує Galaxy S22 за продуктивністю, хоча в обох смартфонах встановлено мікропроцесор Exynos 2200. Як виявилося, своїми успіхами фанатський гаджет зобов’язаний великій випарній камері.

За ремонтопридатність смартфон отримав 8,5 бала, що є досить хорошим результатом.

 

Головні новини: