ГоловнаТехноСтало відомо, у чому Xiaomi 14 Pro поступатиметься iPhone 15

Стало відомо, у чому Xiaomi 14 Pro поступатиметься iPhone 15

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Флагманські апарати Xiaomi і Redmi заведено називати “великими кубками”. Цей термін ввели в обіг співробітники китайської компанії. Цього тижня інсайдер @DCS повідомив, що оснащений Snapdragon 8 Gen 3 “великий кубок” не буде підтримувати супутниковий зв’язок. Інженери Xiaomi вирішили відмовитися від цієї функції з невідомих причин.

Детально

Експерти попереджають, що це може негативно позначитися на популярності апаратів нової лінійки на китайському ринку. Покупці Huawei Mate 60 високо оцінили можливість додзвону з будь-якої точки світу. Власне, підтримка супутникового зв’язку новим флагманом Huawei стала однією з причин ажіотажного попиту. У попередніх флагманських смартфонах Huawei також була підтримка супутникового зв’язку, але з обмеженнями. Ходять чутки, що підключатися до супутників зможуть нові моделі сімейства nova 12.

Крім апаратів Huawei, підтримка супутникового зв’язку є у iPhone 15. Не виключено, що пристрої з лінійки Galaxy S24 також будуть підтримувати супутникове підключення. Точних даних з цього приводу у відкритих джерелах, на жаль, немає.

Стрічка новин: