ГоловнаТехноApple офіційно назвала причину вигоряння екранів iPhone 15

Apple офіційно назвала причину вигоряння екранів iPhone 15

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Перші випадки вигоряння дисплеїв у нових iPhone 15 були зафіксовані через два тижні після старту продажів. Спочатку Apple ігнорувала повідомлення про вигоряння. Згодом у корпорації зі США визнали, що проблема має програмний характер. Днями один із користувачів Reddit опублікувати фотознімок свого апарата iPhone 15 у версії Pro Max, дисплей якого також вигорів. Чоловік повідомив, що йому з цього приводу сказали в Apple.

Подробиці

У службі техпідтримки “яблучного” гіганта йому пояснили, що причиною демонстрації залишкових зображень на екрані апарата є iOS 17.1. Нібито в цій версії ОС містяться помилки, що негативно впливають на продуктивність пристрою. Співробітники служби рекомендували чоловікові дочекатися виходу нового оновлення з виправленими помилками.

Apple офіційно назвала причину вигоряння екранів iPhone 15

З опублікованих під постом постраждалого споживача коментарів випливає, що проблема з вигоранням має апаратний характер. У зв’язку з цим усунути її шляхом випуску нового апдейта не вийде. Користувачі форуму рекомендували чоловікові відкотитися до iOS 17.0.3, після чого повернути смартфон виробнику за гарантією.

Стрічка новин: