ГоловнаТехноРозкрито інформацію про чотирикамерну оптику Samsung Galaxy S24 Ultra

Розкрито інформацію про чотирикамерну оптику Samsung Galaxy S24 Ultra

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Galaxy S24 Ultra обіцяє стати прикрасою самсунгівської “лінійки” смартфонів S24, дебютний показ якої очікується в майбутньому році. Чутки, що з’явилися в Мережі, натякають на те, що поліпшення оптики будуть не настільки радикальними, як очікували багато хто.

Подробиці

Згідно з інформацією від Gizmochina, Galaxy S24 Ultra зберігає 200-мегапіксельну основну камеру, яка вже була представлена в попередній моделі Galaxy S23 Ultra. Також залишилися без змін 12-мегапіксельний ширококутний об’єктив і перший 10-мегапіксельний телеоб’єктив. Хоча другий телеоб’єктив став новинкою, його 5-кратне оптичне збільшення здається менш вражаючим порівняно з 10-кратним збільшенням у S23 Ultra.

Стверджується, що південнокорейський техногігант запропонує 100-кратний “космічний зум” у Galaxy S24 Ultra, який представляє собою комбінацію оптичного і цифрового збільшення.

Новий телеоб’єктив в S24 Ultra має більш високу роздільну здатність – 48 мегапікселів, що в рази перевершує 10 мегапікселів попередньої моделі. Це дає змогу смартфону витягувати більше деталей зі знімків, що може зробити його конкурентоспроможним навіть за нижчого оптичного збільшення.

Чутки також вказують на те, що Galaxy S24 Ultra отримає чіп-систему SD 8 Gen3, що має значно збільшити продуктивність. За даними тестування, пристрій може бути майже на 50% швидшим, ніж попередня модель S23 Ultra. Крім того, яскравість дисплея планується підвищити до 2 500 ніт, що зробить його яскравішим, ніж у багатьох конкурентів.

Зазначені вище дані поки не підтверджені офіційно.

Головні новини: