ГоловнаТехноАнонсовано стартовий комплект Xbox Series S з усім необхідним для гри

Анонсовано стартовий комплект Xbox Series S з усім необхідним для гри

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Xbox оголосила про випуск стартового комплекту Series S, в якому є все необхідне для новачків, які шукають ідеальний подарунок або бажають оновити свою консоль до останнього покоління.

Подробиці

Набір буде доступний з 31 жовтня із зазначеними вище складовими. Завдяки найвищій швидкості, відмінній продуктивності та доступу до сотень ігор через Xbox Game Pass Ultimate, власники зможуть насолоджуватися ігровим процесом одразу після покупки.

Анонсирован стартовый комплект Xbox Series S со всем необходимым для игры

Комплект надає можливість зануритися у світ ігор одразу після розпакування. Набір містить не тільки саму консоль нового покоління, а й 3-місячну підписку Xbox Game Pass Ultimate вартістю 50 доларів США, яка забезпечує доступ до великої кількості ігрових продуктів, зокрема новинок з першого дня релізу, багатокористувацьких режимів on-line і багатьох інших переваг.

Власники набору зможуть обирати із сотень ігор, включно зі “свіжими” а-ля Starfield і Forza Motorsport одразу після випуску, насолоджуватися високоякісними продуктами на кшталт Lies of P, Party Animals і улюбленими сімейними іграми, включно з Minecraft Legends. Бібліотека, що постійно оновлюється, гарантує можливість відшукати для себе щось новеньке.

З Game Pass Ultimate власники набору отримають багатокористувацький онлайн-режим для гри в команді на консолях, ПК і хмарних пристроях. Підписка включає доступ до EA Play, надаючи тим самим більше ігор укупі зі всілякими внутрішньоігровими бонусами, витратними матеріалами та знижками.

Старт продажів комплекту анонсовано на 31 грудня. Набір буде доступний у глобальному роздробі та у фірмових каналах продажів “Майкрософт” за ціною $299,99. Оформити попереднє замовлення можна вже сьогодні.

Головні новини: