ГоловнаТехноКамера DJI OSMO Pocket 3 Creator: дата презентації та вміст комплекту

Камера DJI OSMO Pocket 3 Creator: дата презентації та вміст комплекту

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бренд DJI готується 25 жовтня 2023 року збагатити ринок фото- і відеозйомки камерою DJI OSMO Pocket 3. За запевненнями близьких до розробників експертів, новинка покликана “переосмислити підхід до відеозйомки”.

Подробиці

За останніми витоками, нова камера буде доступна разом з “Creator Combo Pack” – набором аксесуарів для професіоналів, забезпечуючи їх усім необхідним для створення приголомшливих кадрів.

Перелік аксесуарів і додаткового обладнання, що додаються до камери

DJI OSMO Pocket 3. Ця кишенькова камера, що є серцем комплекту, повинна стати потужним інструментом для відеозйомки і стабілізації.

Чохол. Захистить камеру OSMO Pocket 3 від небажаних ситуацій і збереже її в первозданному вигляді.

Сумка для перенесення. Безпечне транспортування обладнання за допомогою сумки для перенесення дає змогу не турбуватися за цілісність девайса в будь-яку погоду.

Міні-штатив. Ця незамінна для будь-якого відеографа річ дає змогу домогтися стабільного знімання і відкриває широкі можливості для експериментів з різними ракурсами.

Ремінець на зап’ястя. Надійна фіксація камери OSMO Pocket 3 під час зйомки дасть змогу зафіксувати всі без винятку нюанси.

Камера DJI OSMO Pocket 3 Creator: дата презентації та вміст комплекту

Кришка акумуляторної рукоятки. Продовжує час зйомки за допомогою кришки-рукоятки, що забезпечує додаткову потужність і стійкість.

Бездротовий мікрофон. Цей аксесуар підвищує якість звучання, забезпечуючи чистий і чіткий звук навіть у динамічній обстановці.

Вітрозахисний екран для бездротового мікрофона. Зменшує шум вітру та усуває небажані перешкоди для ще більшого поліпшення якості звукозапису.

Кабель Type-C. Забезпечує ефективне підключення та заряджання.

Камера DJI OSMO Pocket 3 Creator: дата презентації та вміст комплекту

Судячи із зображень, що просочилися, OSMO Pocket 3 являє собою витончене і футуристичне диво, що нагадує живого робота-інопланетянина. Високоякісні витоки підкреслюють його естетичний дизайн і натякають на видатну технологічність.

Поєднання камери OSMO Pocket 3 і комплекту Creator Combo Pack обіцяє стати проривом у світі відеозйомки, сходяться на думці експерти.

Головні новини: