ГоловнаРейтингиНазвані смартфони з найкращими екранами на ринку: iPhone 15 Pro Max не...

Названі смартфони з найкращими екранами на ринку: iPhone 15 Pro Max не потрапив навіть у ТОП-5

Аналітики порталу DxOMark високо оцінили дисплеї новітніх гугловських смартфонів Pixel 8/8 Pro. При цьому наймодніший і найпрестижніший iPhone 15 Pro Max не потрапив навіть у ТОП-5 рейтингу, обмежившись 6 місцем.

Подробиці

Експерти провели ретельне тестування, враховуючи яскравість і чіткість зображення, якість передачі кольору, чуйність сенсора та інші параметри. У підсумку обидва “Пікселя” набрали значні 154 бали, залишивши позаду Galaxy Z Fold5, складного “побратима” Pixel Fold і спровокувавшого захоплення публіки Magic 5 Pro від екс-дочки “Хуавей” Honor.

Названо смартфони з кращими екранами на ринку: iPhone 15 Pro Max не потрапив навіть у ТОП-5

У другій частині ТОП-10 місця з 6 по 8 посіли представники “яблучного” сімейства, а замкнули список лідерів пристрої південнокорейського гранда “Самсунг”.

Обидва смартфони серії Pixel 8 обладнані високоякісними OLED-дисплеями, що забезпечують яскраві та насичені кольори. І той, і інший пристрій отримуватимуть апдейти протягом 7-и років з моменту релізу (до 2030-го), що є безумовним плюсом для власників. Ця пропозиція є унікальною на ринку Android-смартфонів.

Pixel 8 у базовому виконанні оцінений у $699. Вартість більш просунутої Pro-версії – $999.

Ці апарати надають приголомшливу продуктивність, відмінну якість дисплея і тривалу підтримку, що робить їх чудовим вибором для тих, хто шукає смартфони вищого цінового сегмента, сходяться на думці експерти.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...

Як налаштувати спалах в смартфонах Xiaomi для сповіщення про повідомлення та дзвінки

Операційні системи HyperOS і MIUI надають можливість налаштування світлодіодного спалаху на смартфонах Xiaomi/Redmi/POCO для сповіщення власника про вхідні дзвінки та повідомлення. Подробиці Це особливо корисно в...