ГоловнаТехноiPhone 16 Pro та 16 Pro Max будуть оснащені новою надширококутною камерою...

iPhone 16 Pro та 16 Pro Max будуть оснащені новою надширококутною камерою та Wi-Fi 7

Наступне покоління смартфонів iPhone обіцяє порадувати фанатів “яблучної” продукції серією значущих поліпшень, стверджують аналітики Haitong International Securities.

Подробиці

За даними експерта організації Джеффа Пу, одним із проривних рішень в айфонах шістнадцятого сімейства стане експлуатація куалкомівського модему Snapdragon X75, який буде встановлено на топові моделі iPhone 16 Pro/16 Pro Max.

– Це забезпечить більш стабільне і швидке підключення до Мережі, – зазначає аналітик.

Оптика зазначених пристроїв також отримає низку проривних функцій, включно з головним датчиком на 12 Мп, телеоб’єктивом із тетрапризмою для 5-кратного оптичного зуму і новим “надширококутником” на 48 Мп.

Обом Pro-версіям пророкують підтримку стандарту Wi-Fi 7, який забезпечить online-з’єднання на швидкостях до 46 Гбіт/сек.

Передбачається, що перспективні “прошки” приростуть фірмовим 3-нм набором мікросхем А18 Pro і 8-ма гігабайтами оперативки для більшої швидкості роботи, плавнішого відображення картинки і поліпшення багатозадачності.

Наявність швидшого модему Qualcomm 5G покликана забезпечити підтримку найновіших технологій стільникового зв’язку і небачений ніколи раніше доступ до мобільного інтернету.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно