ГоловнаТехноApple дала рекомендації для покупки вживаних смартфонів iPhone

Apple дала рекомендації для покупки вживаних смартфонів iPhone

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Apple “видала на-гора” пам’ятку щодо купівлі вживаних айфонів. Рекомендації опубліковано на офіційному сайті “яблучного” гіганта.

Подробиці

Зазначається, що термін служби iPhone набагато довший, ніж у пристроїв-конкурентів, і купівля айфона з рук є досить розумним рішенням за умови надійності та доброчесності продавця.

“Яблучники” рекомендують перевіряти апарат на наявність фізичних пошкоджень, моніторити стан АКБ і долучатися до історії обслуговування пристрою. Також важливо переконатися, що iPhone не заблокований. Якщо пристрій не відповідає очікуванням або має проблеми, його необхідно повернути.

Інструкція також містить поради щодо купівлі на інтернет-платформах і маркетплейсах. Окремо роз’яснюються нюанси перевірки функцій і ступеня зносу батареї. Компанія детально розбирає всі дрібниці, які слід врахувати перед покупкою вживаного iPhone, включно із зовнішнім виглядом, прив’язкою до оператора зв’язку, роботою оптики, динаміків і кнопок.

Автори пам’ятки, зокрема, рекомендують спробувати зарядити айфон і відмовитися від покупки в разі відсутності очікуваної реакції.

Згідно зі статистикою, смартфони Apple зберігають високу вартість під час перепродажу на відміну від андроїд-пристроїв (останні швидко втрачають у ціні на вторинному ринку). Зростання сегмента б/в смартфонів зумовлене бажанням частини споживачів купувати вживані флагмани замість того, щоб розщедрюватися на апарати середнього цінового сегмента.

Головні новини: