ГоловнаТехноЗавдяки моду Pixel 7 Pro тепер володіє ексклюзивними функціями камери Pixel 8...

Завдяки моду Pixel 7 Pro тепер володіє ексклюзивними функціями камери Pixel 8 Pro

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Корпорація “Гугл” анонсувала нові смартфони серії Pixel 8 з унікальними функціями камери, деякі з яких на кшталт ручного фокусування, регулювання ISO і витримки призначені ексклюзивно для Pro-версії пристрою, випливає з роз’яснень “шукачки сенсацій” Каміли Войцеховської.

Подробиці

За словами панянки, їй вдалося запустити унікальні опції оптики Pixel 8 Pro на смартфоні-попереднику Pixel 7 Pro, який їй належить, завдяки модифікованому додатку Google Camera. Каміла продемонструвала ці нововведення в дії, включно з ручним фокусуванням з піксельним посиленням фокуса і можливістю перемикання між об’єктивами. За її словами, Pixel 7 Pro підтримує ручне налаштування витримки та ISO, але з обмеженням до 8 секунд витримки, на відміну від 16 секунд у Pixel 8 Pro.

Ця новина викликала інтерес у спільноті користувачів Android, і багато хто почав експериментувати з модифікацією Google Camera на своїх пристроях, щоб скористатися новими функціями. Такі модифікації стають популярними через можливість поліпшити функціональність камери та алгоритми обробки зображень.

Головні новини: