ГоловнаТехноМолодий американець намагається відсудити 1 млн USD в Ілона Маска за пост...

Молодий американець намагається відсудити 1 млн USD в Ілона Маска за пост в X

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Бенджамін Броуді звинуватив Ілона Маска в наклепі. З поданого 22-річним жителем Каліфорнії позову випливає, що претензії до мільярдера у позивача виникли у зв’язку з публікацією в X.

Детально

Минулого літа в Портленді відбувся ЛГБТ-фестиваль. У якийсь момент між його учасниками почалася бійка. Журналісти The Oregonian писали, що частина з них була одягнена в чорний і жовтий одяг. Аналогічним чином одягаються активісти Proud Boys.

Відеоролики з фестивалю були опубліковані в X. В одному з них користувачі сервісу мікроблогів виявили чоловіка, зовні схожого на Броуді. Після закінчення коледжу житель Каліфорнії планував працевлаштуватися в одну з урядових структур. За даними Bloomberg, бійку в Портленді спланувала влада. Вона хотіла дискредитувати праве угруповання Proud Boys.

27 червня в соцмережі X з’явився коментар мільярдера, з якого випливало, що операція з організації бійки за участю студента коледжу, який планує працювати на уряд, була проведена під чужим прапором. У своєму позові Броуді стверджує, що через коментар мільярдера його сім’я стала жертвою доксингу. Він звинуватив його в наклепі. Як компенсацію чоловік хоче отримати 1 млн USD.

Proud Boys було створено 2016 року читачами Taki’s Magazine. В основі ідеології угруповання лежить неонацизм. У 2020 році її учасники організовували у США мітинги на підтримку Дональда Трампа. Минулого місяця Енріке Тарріо, який був лідером правого угруповання, був засуджений судом до 22 років в’язниці за штурм Капітолія.

Головні новини: