ГоловнаТехноSamsung Galaxy Buds FE: нові навушники Fan Edition презентовано офіційно

Samsung Galaxy Buds FE: нові навушники Fan Edition презентовано офіційно

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

На заході в Південній Кореї бренд “Самсунг” представив серію нових пристроїв категорії Fan Edition, включаючи смартфон Galaxy S23 FE, планшети серії Galaxy Tab S9 FE і навушники Galaxy Buds FE. Про останні говоритимемо у справжньому матеріалі.

Подробиці

Основна увага в Galaxy Buds FE приділена якості звуку. Гарнітура забезпечує глибокі та насичені баси, дозволяючи насолоджуватися музикою у її первозданному вигляді, незалежно від жанру.

 

Samsung Galaxy Buds FE: новые наушники Fan Edition презентованы официальноАксесуар пропонує розширені можливості контролю звуку. Функції активного шумоподавлення (ANC) та режиму навколишнього звуку дозволяють налаштовувати атмосферу звуку навколо користувача.

Завдяки системі з трьох мікрофонів та штучної нейронної мережі Deep Neural Network (DNN), що мінімізують фонові шуми під час розмови, зв’язок із навушниками залишається кришталево чистим.

Samsung Galaxy Buds FE: новые наушники Fan Edition презентованы официальноІмпресивний час роботи від акумулятора становить до 8,5 годин безперервного відтворення з навушниками та до 30 годин із зарядним футляром. Це робить аксесуар ідеальним вибором для тривалих поїздок та тривалого прослуховування.

Особливу увагу розробники приділили комфорту носіння (навушники поставляються з різними розмірами вушних наконечників та крил для індивідуальної та зручної посадки). Гарнітура оснащена портом USB-C та має вологозахист за стандартом IPX2.

Galaxy Buds FE доступні у графітовому та білому кольорах за ціною 99,99 доларів. З 10 жовтня їх можна буде придбати на офіційному сайті Samsung та у різних роздрібних магазинах.

Головні новини: