ГоловнаТехноHMD запускає Nokia XR21 Limited Edition з нагоди запуску заводу в Європі

HMD запускає Nokia XR21 Limited Edition з нагоди запуску заводу в Європі

Компанія HMD Global приступила до виробництва 5G-смартфонів на території Європи (Угорщина), і першою моделлю стала Nokia XR21 у лімітованому виконанні. Цей смартфон надійшов у відкритий продаж у кількості 30 штук. Кожен з них має загальний унікальний номер, запакований у корпус Frosted Platinum і має спеціальну коробку.

Подробиці

Nokia XR21 – це водонепроникний телефон (IP68), що відповідає стандарту MIL-STD-810H, що робить його ідеальним для роботи у захищених умовах. Телефон має каркас із 100% переробленого алюмінію та зміцнених матеріалів, а також горилівський захист панелі Corning Glass Victus.

Апарат обладнаний екраном 6,49”/FHD+/120 Гц та опцією підтримкою вологих рук та рукавичок. Смартфон оснащений двома програмованими кнопками для зручнішого доступу до функцій, що часто використовуються.

Характеристики новинки включають процесор SD 695 5G, пам’ять на 6/128 Гб (LPDDR4x /UFS 2.1). Оптика представлена 64-Мп основним модулем і 8-Мп надширіком, а також 16-Мп фронталкою. Апарат керується “Андроїд 12” та володіє трьома роками оновлень ПО та чотирм’я роками апдейтів безпеки. АКБ на 4800 мА/год працює з адаптером на 33W .

Вартість Nokia XR 21 Limited Edition становить €699/£599 у кількох європейських країнах, включаючи Німеччину, Францію, Австрію, Нідерланди, Бельгію, Іспанію, Італію, Фінляндію та Великобританію.

Звичайна модель Nokia XR 21 буде доступна в чорному виконанні за ціною €649/£549. Дата випуску в країнах ЄС поки що не повідомляється.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно