Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаТехноВ Україні представлено realme C53 NFC, який "змінить правила гри" у бюджетному...

В Україні представлено realme C53 NFC, який “змінить правила гри” у бюджетному сегменті

На ринку смартфонів економ-класу з’явився новий гравець realme C53 NFC, який обіцяє змінити правила гри в цьому сегменті. Новинка має кілька ключових особливостей, які роблять її видатною у своєму класі.

Подробиці

Одна з основних «фішок» realme C53 NFC — адаптер швидкой зарядки потужністю 33W. Це перший у бюджетному ціновому сегменті смартфон, що пропонує таку високу швидкість (на наповнення енергією 50% акумулятора йде всього 31 хвилина).

realme C53

Крім того, realme C53 NFC обладнаний 128 Гб вбудованої пам’яті, що робить його одним з лідерів у своєму класі за обсягом зберігання даних. Пристрій також підтримує технологію розширення оперативної пам’яті DRE Dynamic RAM Expansion Technology, яка дозволяє довести оперативку до 12 Гб, забезпечуючи більш плавний досвід використання.

realme C53

realme C53

Дизайн realme C53 NFC також заслуговує на увагу. З товщиною всього 7,49 мм апарат є одним із найтонших смартфонів у своєму сегменті. Пристрій доступний у двох кольорах: Champion Gold та Mighty Black, кожен з яких підкреслює стиль та витонченість.

realme C53

Оптика включає основний модуль на 50 Мп з апертурою f/1.8 і 5P-лінзою для високоякісних фото. Передня камера має роздільну здатність 8 Мп, що дозволяє робити яскраві та чіткі селфи.

realme C53

Смартфон отримав екран 6,74” /90 Гц/Mini Capsule, який забезпечує комфортний перегляд та сповіщення для користувача. Пристрій також підтримує швидку і зручну ідентифікацію відбитка пальця з бічним розташуванням датчика.

realme C53

realme C53

За ціною від 5999 грн. за версію 6/128 Гб, realme C53 NFC є відмінним поєднанням видатних характеристик, стилю і доступності. Він обіцяє стати справжнім бунтарем у світі смартфонів економ-класу та змінити уявлення про те, що може запропонувати пристрій за доступною ціною.

realme C53

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярне