ГоловнаТехноAmazfit представить новий флагманський «розумний» годинник T-Rex Ultra

Amazfit представить новий флагманський «розумний» годинник T-Rex Ultra

Бренд “Амазфіт” готується до продажу в Індії новітніх смарт-годинників свого виробництва T-Rex Ultra. Аксесуар буде доступний для покупки на платформі е-комерції Amazon. Про це свідчить поява клавіші “Повідомити мене” на цільовій сторінці.

Подробиці

Дебют згаданого хронометра відбувся в березні цього року. Модель T-Rex Ultra позиціонується розробниками як “високоміцний смарт-годинник для любителів пригод”.

Корпус аксесуара виконаний з нержавіючої сталі 316L і оснащений регульованими вушками і чотирма фізичними кнопками. Годинник водонепроникний до 30 метрів і має брудозахисне виконання. Пристрій має сертифікати EN13319 і ISO6245, що дає змогу використовувати його під час стрибків із парашутом, катання на позашляхових мотоциклах і гірських лижах. Екран зроблений за технологією AMOLED і має пікову яскравість 1000 ніт.

T-Rex Ultra може похвалитися пульсометром, датчиком SpO2 і трекером стресу, даючи змогу вимірювати всі три параметри одним дотиком. Годинник підтримує безліч спортивних режимів, включно з автоматичним визначенням 25 видів тренувань, оснащений компасом, датчиком атмосферного тиску, датчиком висоти над рівнем моря і нагадуваннями про необхідність вимірювання рівня кисню в крові на висоті.

Пристрій відображає інформацію про сонце, місяць і припливи, а також повідомлення про штормові попередження і температуру води для фрідайвінгу. Стверджується, що час автономної роботи пристрою становить 20 днів за звичайного використання, 9 днів за інтенсивного використання і 80 годин у режимі навігації з увімкненим GPS.

Подробиці про ціну T-Rex Ultra на індійському ринку стануть відомі найближчими днями.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...

Як звільнити до 60% пам’яті смартфонів Xiaomi шляхом архівування програм

Смартфони екосистеми "Сяомі" відомі інноваційними функціями і широкими можливостями налаштування. Однією з найприкметніших опцій є можливість архівування додатків, що дає змогу звільняти значну кількість...

Названо дату презентації та географію продажів перспективного смартфону Xiaomi 14 SE

"Сяомі" планує в червні представити нову модель смартфона Xiaomi 14 SE. Пристрій буде орієнтований на певні ринки Азії та низку європейських країн (на території...