ГоловнаТехноВипущено USB-мікрофон Logitech Yeti GX із підсвічуванням RGB

Випущено USB-мікрофон Logitech Yeti GX із підсвічуванням RGB

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Компанія Logitech представила оновлену лінійку мікрофонів Yeti, сфокусовану на стримерах і записі голосу.

Подробиці

Однією з презентованих напередодні новинок є Logitech G Yeti GX. Вона поєднує в собі впізнаваний дизайн з компактними розмірами і світлодіодним RGB-підсвічуванням, створюючи тим самим привабливий зовнішній вигляд. Цей мікрофон оснащений суперкардіоїдною конфігурацією, а коліщатко регулювання, подібне до того, що використовується в мишах G, дає змогу налаштовувати посилення. Шумозаглушення допомагає усунути небажані фонові звуки.

Випущено USB-мікрофон Logitech Yeti GX з RGB-підсвічуванням

Модель Logitech G Yeti GX підключається через порт USB-C і поставляється з тонкою підставкою. Також вона сумісна з маніпулятором Blue і маніпулятором Logitech, який ще не був випущений.

Друга новинка – Logitech G Yeti Orb – являє собою оновлену версію Yeti Snowball. Вона має сучасний дизайн з фіксованою основою-штативом і підходить для початківців-подкастерів і запису голосу, завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості.

Випущено USB-мікрофон Logitech Yeti GX з RGB-підсвічуванням

Крім того, компанія Logitech анонсувала світлодіодне RGB-підсвічування вертикального формату – Logitech G Litra Beam LX. Цей аксесуар додає ефекти та кольори в кути камери і сумісний з новою функцією Windows Dynamic Lighting.

Випущено USB-мікрофон Logitech Yeti GX з RGB-підсвічуванням

Усі ці новинки будуть доступні на сайті Logitech за такими цінами: Yeti GX – від €159,99, Yeti Orb – €69,99 і Litra Beam LX – €169,99.

Головні новини: