ГоловнаТехноiPhone 16 може мати віртуальні кнопки та найвищу частоту оновлення у всій...

iPhone 16 може мати віртуальні кнопки та найвищу частоту оновлення у всій лінійці

Мережа приросла чутками про iPhone 16, дебют якого очікується наступного року. Відповідними новинами з громадськістю поділився мережевий інформатор Digital Chat Station.

Подробиці

Згідно з озвученими персонажем даними, у серії iPhone 16 можуть замінити фізичні клавіші на віртуальні твердотільні кнопки – функцію, про яку раніше вже згадувалося (аналітик Apple Мінг-Чі Куо раніше прогнозував подібну зміну для моделей iPhone 15 Pro).

iPhone 16 може мати віртуальні кнопки та найвищу частоту оновлення у всій лінійці

Спочатку очікувалося, що моделі iPhone 15 Pro використовуватимуть два Taptic Engine для імітації натискань кнопок без фізичного переміщення, проте пізніше Мінг-Чі Куо змінив свій прогноз, вказавши на те, що згадані версії все ж збережуть фізичні кнопки. Проте постійне обговорення віртуальних кнопок в Apple натякає на те, що вони можуть бути введені в серії iPhone 16.

Також є чутки про те, що Apple розглядає можливість збільшення частоти оновлення екрану в стандартних моделях iPhone, які традиційно мали частоту 60 Гц у моделях 13, 14 і 15 серії.

Наступний iPhone 16 порушить цю тенденцію, запропонувавши частоту оновлення екрана на рівні 90 Гц або навіть 120 Гц. Це буде суттєвим кроком уперед для стандартних моделей, забезпечуючи більш плавне відображення і поліпшену продуктивність дисплея.

Крім того, серія iPhone 16 Pro може отримати поліпшену оптику. Спекуляції вказують на наявність 48-мегапіксельного основного датчика і 5-кратного перископічного телеоб’єктива. Дизайн пристрою і динамічний острів, найімовірніше, залишаться без змін. У майбутній серії також очікується підтримка Wi-Fi 7.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Кількість оновлених до HyperOS моделей Xiaomi, Redmi та POCO досягла 50-ти

HyperOS продовжує прилітати на дедалі більше смартфонів екосистеми "Сяомі". Після готовності оновлення для Xiaomi 11T Pro кількість моделей, які отримали апдейт, досягла 50-и. Детально Представлений у...

Xiaomi офіційно підтвердила, що Poco F6 Pro виявився клоном Redmi K70

"Сяомі" випадково розкрила частину відомостей про перспективний смартфон Poco F6 Pro, підтвердивши його прямий зв'язок з моделлю Redmi K70, що продається виключно на території...

Бюджетний Meizu 21 Note: розробники назвали дату презентації та розкрили частину характеристик смартфону

Бренд "Мейзу" підтвердив дату церемонії дебютного показу нового смартфона свого виробництва Meizu 21 Note з набором процесорів Snapdragon 8 Gen 2. Презентація апарату відбудеться...