ГоловнаТехноApple випустить оновлення програмного забезпечення для вирішення проблеми радіації iPhone 12

Apple випустить оновлення програмного забезпечення для вирішення проблеми радіації iPhone 12

Apple оголосила про випуск програмного апдейту для власників iPhone 12 у Франції після того, як місцева служба з контролю за випромінюванням порушила питання щодо безпеки пристрою.

Подробиці

Французьке нацагентство з частот ANFR повідомило, що тести показали, що iPhone 12 випромінює електромагнітні хвилі, що перевищують європейські стандарти. У результаті регулятор наказав “яблучникам” призупинити продажі цієї моделі у Франції та усунути проблему протягом двох тижнів, інакше буде здійснено відкликання товару.

Американський техногігант оскаржує результати ANFR, запевняючи, що “дванадцятка” безпечна і має сертифікацію в багатьох країнах світу. Однак “яблучники” все ж погодилися випустити програмне оновлення, щоб врегулювати претензії французів.

Очікується, що ПЗ буде випущено найближчими тижнями. Поки неясно, які саме зміни воно внесе.

Французький регулятор заявив, що перевірить програмне оновлення на відповідність безпеці. Якщо все буде нормально, наказ про відкликання моделі буде скасовано.

Турботи про радіацію в iPhone 12 викликали хвилю занепокоєння в інших європейських країнах. Бельгія, Німеччина та Італія заявили, що вони розглядають ситуацію. Не виключено, що інші країни також вимагатимуть від “яблучників” випустити програмний апдейт для iPhone 12.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

POCO F6 тепер готовий до глобальної прем’єри: характеристики екрану, батареї та процесора

POCO F6 готовий до офіційного запуску після отримання останньої сертифікації, що підтверджує характеристики пристрою. Подробиці Нова модель пройшла сертифікаційні формальності у тайського регулятора NBTC під символьним...

Секретна функція HyperOS, яка мотивує довше тримати смартфони Xiaomi у заблокованому стані

HyperOS - остання версія операційної системи авторства "Сяомі" - пропонує користувачам низку значних поліпшень, включно з кількома новими інструментами для підвищення продуктивності та плавності...

Як активувати в смартфонах Xiaomi приховану функцію для покращення звуку в навушниках

Смартфони екосистеми "Сяомі" мають вбудований еквалайзер, який дає змогу покращувати якість звучання в навушниках. Цей інструмент дозволяє налаштовувати звук відповідно до своїх уподобань і...