ГоловнаТехноВипущені перші навушники 1More з відкритою конструкцією

Випущені перші навушники 1More з відкритою конструкцією

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Навушники Fit Open Earbuds S50 від бренду 1More стали доступні для придбання за процедурою попереднього замовлення. Покупцям гарантована двозначна знижка.

Подробиці

Гарнітура Fit Open Earbuds S50 оснащена діафрагмою DLC, драйверами PurePower і може похвалитися встановленими налаштуваннями еквалайзера від Sonarworks. Додаткове налаштування проведене звукорежисером – володарем премії “Греммі”.

Навушники 1More Fit Open Earbuds S50 стали доступні для купівлі за процедурою попереднього замовлення

Fit Open Earbuds S50 є першими навушниками від 1More, що прийняли відкриту конструкцію. Форм-фактор з відкритими вухами – це дизайн, що швидко розвивається та дуже привабливий для спортсменів і любителів активного способу життя. Розробники не уточнюють, чи використовуються в S50 звукопроводи або повітряна кондукція, але згадують про спрямовану у вухо носія звукову петлю.

У гарнітурі відсутня активна система шумозаглушення QuietMax, проте алгоритм AI ENC використовує чотири мікрофони для забезпечення чіткості під час голосових викликів. Підтримка бездротової зарядки є ще однією перевагою аксесуара. Автономність роботи сягає 38 годин. На жаль, зарядка, на відміну від навушників, не має захисту від вологи (IPX7).

Меломани можуть замовити гарнітуру Fit Open Earbuds S50 у рамках попереднього замовлення з майже 17-відсотковою знижкою за кодом SPORT20. У цьому разі аксесуар обійдеться в $120 замість $149,99. Оформити попереднє замовлення можна на Amazon або на офіційному сайті 1More.

Головні новини: