ГоловнаТехноЗарядний пристрій Xiaomi, який захищає акумулятор смартфона і може одночасно заряджати годинник...

Зарядний пристрій Xiaomi, який захищає акумулятор смартфона і може одночасно заряджати годинник або смарт-браслет

У Xiaomi є не лише смартфони. Компанія також продає широкий вибір аксесуарів, таких як зарядний пристрій Xiaomi Mi 33 Вт.

Подробиці

Завдяки цьому зарядному пристрої ми можемо заряджати не тільки смартфон через порт USB Type C, а й інші гаджети одночасно. Це може бути “розумний” браслет, такий як Xiaomi Smart Band 8, “розумний” годинник або будь-який інший пристрій, який вимагає зарядки через USB-A.

Крім того, настінний зарядний пристрій Xiaomi Mi 33 Вт має максимальну вихідну потужність 33 Вт. Завдяки цьому ми можемо зменшити деградацію акумулятора, не вимагаючи від нього максимуму. Давайте пригадаємо, що, наприклад, серія Redmi Note 12 вже має функцію швидкої зарядки потужністю 67 Вт, тому цей зарядний пристрій ідеально підійде для продовження терміну служби цих батарей, а також більшості інших смартфонів, які продаються сьогодні на ринку.

Xiaomi Mi 33W

Зарядний пристрій Xiaomi Mi 33W Wall Charger компактний за розмірами і досить мінімалістичний дизайн. Крім того, воно поєднує різні механізми безпеки та захисту від стрибків напруги, коротких замикань та інших електричних збоїв.

Найприємніше – це його ціна. Усього за 14,99 євро ми можемо купити його на Amazon. Зарядний пристрій, який ми, безсумнівно, рекомендуємо на 100% не тільки через його корисність, але й через те, що він захищає смартфон від проблем з електрикою, а також знижує деградацію акумулятора.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...