ГоловнаТехноНайпопулярніший новий Redmi став більш доступний

Найпопулярніший новий Redmi став більш доступний

Смартфон Redmi Note 12 Pro+ 5G, який вважається одним із найвдаліших пристроїв екосистеми «Сяомі», доступний для покупки з вражаючою знижкою та швидкою доставкою з Європи.

Подробиці

Придбати апарат у конфігурації 8/256 Гб в рамках акційного періоду можна на AliExpress всього за $322 або 11 800 грн https://www.aliexpress.com/item/1005005428593802.html (на момент написання матеріалу). Ця пропозиція – найцікавіша на сьогоднішній день у світлі того, що офіційна ціна смартфону в Україні із зазначеним обсягом оперативної пам’яті/сховища становить 16 999 грн.

Самый популярный Xiaomi среднего класса доступен для покупки со скидкой более чем 200 евро

Note 12 Pro+ 5G – це смартфон, який виділяється завдяки впровадженню низки характеристик, які раніше були характерними для більш дорогих моделей вищого та преміального сегментів. Прикладом цього є його дизайн та екран Flow AMOLED з діагоналлю 6,67”/120 Гц із підтримкою HDR10+.

Ще однією сильною стороною пристрою є оптика. Основний сенсор на 200 Мп з оптичною стабілізацією «картинки» OIS, разом з останніми фотографічними напрацюваннями групи «Сяомі», гарантують знімки ідеальної якості навіть у русі або за недостатнього освітлення.

Ще одна перевага смартфона – найпотужніший набір мікросхем Dimensity 1080. До цього додаються стереодинаміки, підтримка NFC і містка батарея на 5000 мА/год зі швидкою зарядкою на 120W, здатною зарядитися всього за 19 хвилин.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...