ГоловнаТехноКонсоль Lenovo Legion Go отримає окуляри доповненої реальності

Консоль Lenovo Legion Go отримає окуляри доповненої реальності

Мережа приросла новими відомостями про майбутню компактну консоль Legion Go. Черговою порцією подробиць про найближче “дітище” Lenovo поділилася редакція Windows Report.

Подробиці

Візуально перспективний продукт “Леново” не надто відрізняється від уже існуючих аналогів Steam Deck і ROG Ally (новинка, подібно до конкурентів, оснащена великим екраном, двома контролерами з кнопками, парою джойстиків і хрестовиною зліва). Однак при глибшому аналізі з’ясовується, що перспективна консоль володіє унікальними характеристиками, які об’єднують кращі риси портативних ПК і приставки Nintendo Switch.

Lenovo Legion Go: нові доповнення та подробиці (окуляри доповненої реальності, дата прем'єри та багато іншого)

Обидва бічні контролери можуть бути від’єднані, що досі не зустрічалося в мініатюрних ПК, схема управління яких, як правило, була фіксованою. У цьому аспекті команда “Леново” взяла приклад з Nintendo Switch і додала на задній бік екрана підставку, щоб обидва гравці могли схопити контролери та грати разом перед екраном.

Правий контролер включатиме сенсорну панель, за аналогією зі Steam Deck. Цей елемент являє собою альтернативу миші.

Зверху видно гніздо для навушників 3,5 мм, чотири порти USB-A і два порти USB-C. Зліва розташовані дві кнопки для регулювання гучності. На бічній частині правого контролера присутнє невелике коліщатко.

Новий продукт працюватиме на операційній системі Windows 11 і оснащений процесором від AMD (можливі варіанти – Z1 Extreme або Ryzen 7 7840U).

Lenovo Legion Go: нові доповнення та подробиці (окуляри доповненої реальності, дата прем'єри та багато іншого)

Зазначається, що спеціально під обговорювану консоль “Леново” розробляє окуляри доповненої реальності Legion AR Glasses, інформації про вартість і можливості яких поки немає.

Офіційна презентація Legion Go очікується на виставці IFA 2023, яка пройде з 01 по 05 вересня.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Бюджетний флагман Xiaomi 15 з HyperOS: названо терміни прем’єри в Китаї та за його межами

Смартфон Xiaomi 15 може бути анонсовано протягом найближчого півріччя, інформує Gizmochina з посиланням на неназваних представників розробника та авторитетного "зливщика інсайдів" DCS. Детально Графік поширення "п'ятнадцятки",...

14 прихованих функцій калькулятора у смартфонах Xiaomi

Калькулятор HyperOS і MIUI, поряд зі стандартними математичними можливостями, має безліч функцій, що робить його повноцінним інструментом для найрізноманітніших обчислень і перетворень. Подробиці Додаток "Калькулятор" на...

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, але принесе кілька «значних сюрпризів»

Дебют сімейства планшетів Xiaomi Pad 7 відбудеться пізніше, ніж планувалося, однак додаткове очікування з лишком компенсується значущими оновленнями. Головне з них - поява Pro-версії...