ГоловнаТехноНазвано "секретні" функції додатка Viber

Названо “секретні” функції додатка Viber

Незважаючи на зростання популярності Telegram, найбільш затребуваним серед українських користувачів месенджером продовжує залишатися Viber. Апарат Viber може похвалитися наявністю кількох корисних функцій, що роблять його використання комфортнішим.

Двостороннє шифрування чатів

Для захисту чатів у Viber використовується двостороннє верифіковане шифрування. Крім учасників діалогу, доступу до чату немає ні в кого. Для активації функції досить верифікувати контакт. Для цього необхідно надіслати співрозмовнику код. Після отримання двома користувачами однакового коду месенджер почне шифрувати їхній діалог.

Приватні чати

Користувачам Viber доступна можливість приховування чатів і встановлення пароля для доступу до них. Зробити приватним можна будь-який чат.

Створення стікерів

Мало хто знає, що в додатку Viber є редактор, призначений для самостійного створення стікерів. Автори можуть робити їх доступними для всієї аудиторії месенджера, яка оцінюється в 800 млн осіб.

Інтегрований перекладач

У Viber є вбудований перекладач. В основу його роботи покладено сервіс Google Translate. Перекладач дає можливість швидко перекладати написані іноземною мовою повідомлення.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Xiaomi презентувала недорогий безшумний стельовий вентилятор з HyperOS та освітленням

"Сяомі" збагатила фірмову лінійку побутових помічників для дому Mijia "розумним" стельовим вентилятором Fan Light 42″ з вбудованим освітленням, висувними лопатями і системою управління HyperOS. Подробиці Новинка...

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...