ГоловнаТехноПродуктова лінійка Amazfit поповнилася новим годинником зі збільшеним дисплеєм

Продуктова лінійка Amazfit поповнилася новим годинником зі збільшеним дисплеєм

Компанія Huami, що працює на ринку КНР, представила новий смарт-годинник під брендом Amazfit. Широку популярність вона здобула завдяки співпраці з Xiaomi. Компанія є одним із контрактних виробників постачальника електроніки. Вона збирає для нього фітнес-браслети Mi Band.

Подробиці

Носимий пристрій Amazfit Cheetah Square є представником сімейства Cheetah. До його складу входить годинник для бігу.

Продуктова лінійка Amazfit поповнилася новим годинником зі збільшеним дисплеємУ червні поточного року на ринку дебютувала модель Cheetah. Вона була представлена Huami разом із годинником Cheetah Pro. Новий представник лінійки отримав збільшений до 1,75″ AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 450 х 390p.

Продуктова лінійка Amazfit поповнилася новим годинником зі збільшеним дисплеємГодинник підтримує понад 100 різних циферблатів. У ньому 150 тренувальних режимів. Користувачам доступна можливість встановлення аплетів з магазину Zeep. В якості інтелектуального асистента в годиннику використовується Amazon Alexa.

Продуктова лінійка Amazfit поповнилася новим годинником зі збільшеним дисплеємЄмність АКБ дорівнює 240 мА*год. Заряду батареї вистачає на 8 діб роботи. При активованому GPS батарея протримається 13 годин. Годинник отримав датчики ЧСС, VO2 Max і SpO2. Їх можна використовувати для управління зйомкою і музикою на смартфоні. Захист корпусу від вологи становить 5АТМ.

Продуктова лінійка Amazfit поповнилася новим годинником зі збільшеним дисплеємУ Європі вартість Amazfit Cheetah Square встановлена на рівні 230 EUR.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно