ГоловнаТехноКвартальний звіт Sony: успішні продажі PS5 і зниження попиту на смартфони

Квартальний звіт Sony: успішні продажі PS5 і зниження попиту на смартфони

“Соні” оприлюднила квартальну статистичну доповідь за перший триместр нового фінансового року (квітень-червень). Сукупне зростання поставок продуктів і послуг у звітний період склало 33%.

Детально

Головна причина позитивної динаміки – значне збільшення обсягів продажів ігор і мережевих послуг, музичного та образотворчого контенту, сервісів і фінпослуг.

Опублікований напередодні документ не розкриває кількість поставлених клієнтам ігрових приставок. Замість цього у звіті йдеться про приріст сегмента “Ігор і мережевих послуг” на 27% порівняно з аналогічним триместром минулого року. Автори доповіді вважають, що продажі в згаданому сегменті продовжать зростати в останні три квартали фінансового року.

Даних про кількість проданих за підсумками триместру смартфонів Xperia немає, проте в сегменті “Розваг, технологій і послуг” зафіксовано спад на 12%.

Попередні розрахунки на залишок року не виглядають обнадійливими для низки департаментів “Соні”. Зазначається, що розділ “Кінофільми” може сильно постраждати від страйків американських Гільдії акторів і Спілки письменників. Також негативна динаміка очікується в сегменті зображень.

При цьому в ігровому підрозділі ситуація діаметрально протилежна (+6,1% на решту періоду фінансового року, який завершиться 31.03.2024). Основний фактор зростання – згаданий вище попит на продукти для геймерів, включно з доповненням Cyberpunk 2077: Phantom Liberty та іграми на кшталт Spider-Man 2 тощо.

Повний звіт доступний для ознайомлення в PDF-форматі за посиланням https://www.sony.com/en/SonyInfo/IR/library/presen/er/pdf/23q1_sony.pdf.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Meizu 21 Note: опубліковані реальні зображення з камерою у стилістиці iPhone

Бренд "Мейзу" продовжує порушувати обіцянку про вихід з індустрії смартфонів, підтвердженням чого є інформація про розробку субфлагмана Meizu 21 Note. Деталі Реальні зображення перспективної новинки з'явилися...

Один з найкращих ярликів MIUI перенесли в HyperOS

HyperOS включає в себе один з найважливіших ярликів, який власники смартфонів екосистеми «Сяомі» пам'ятають по MIUI. Подробиці Зазначений ярлик продовжує залишатися практичним інструментом, проте знають про...

Як підвищити продуктивність смартфонів Xiaomi з HyperOS одним дотиком на головному екрані

HyperOS пропонує низку нових функцій, включаючи віджети, які покращують продуктивність пристроїв екосистеми Xiaomi. Ці віджети дозволяють швидко та легко очистити оперативну пам'ять та прискорити...