ГоловнаСтаттіЗ 1 серпня українці можуть розрахуватися криптовалютами за звичайні покупки

З 1 серпня українці можуть розрахуватися криптовалютами за звичайні покупки

З вівторка, 1 серпня 2023 року, українці можуть оплачувати свої звичайні покупки криптокарткою. Відповідний віртуальний платіжний засіб створила компанія Trustee.

Криптокартка Trustee Plus доступна після завантаження однойменного мобільного додатку та проходження верифікації. Якщо використовувати застосунок “Дія”, то процедура підтвердження особи займає близько 1 хвилини.

Як повідомили в компанії Trustee, з 1 до 5 серпня випуск картки є безкоштовним. Звичайна вартість її випуску становить 10 євро. Комісія за обслуговування не передбачена.

Криптовалютна картка є віртуальною та емітованою Masterсard. Для зручності використання її можна додати у Apple Pay чи Google Pay. При оплатіоварів і послуг цифрові монети конвертуються у місцеву валюту. За конвертацію передбачена комісія 0,5%.

Криптокартка є платіжним інструментом для кожного. Її може використовувати як новачок, так і досвідчений крипто ентузіаст.

“Я відчуваю неймовірне піднесення і радість, тому що впевнений, що саме зараз ми з вами робимо перший суттєвий крок у світ нових фінансових можливостей. Ми зробили все для того, щоб кожен міг використовувати криптовалюти для щоденних витрат”, – зазначив Вадим Груша, засновник та CEO компанії Trustee.

Зовсім скоро криптокартки будуть в кожному смартфоні, адже вони є простим, зрозумілим й дуже зручним платіжним засобом.

З 1 серпня українці можуть розрахуватися криптовалютами за звичайні покупки

Довідкова інформація:

Компанія Trustee є ліцензованим постачальником послуг у галузі цифрових активів. У 2029 році вона запустила електронний гаманець Trustee Wallet. Відомо, що Trustee Wallet має понад мільйона користувачів. Його використовують українці, які хочуть купити ефіріум та безпечно зберігати цей цифровий актив.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Актуально:

Вперше показали дизайн бюджетного флагмана Meizu 21 Note

Прийдешня сертифікація 3C фактично підтверджує неминучість презентації Meizu 21 Note, що нівелює чутки про відмову бренду "Мейзу" від розробки і виробництва "розумних" телефонів. Деталі Згідно з...

Xiaomi випустила суперкомпактний 60-літровий бойлер Mijia P1

"Сяомі" збагатила лінійку побутових помічників для дому Mijia електричним водонагрівачем P1, який тимчасово доступний для придбання за акційною ціною. Подробиці Місткість новинки - 60 літрів -...

Apple вирішила видалити додатки, здатні «роздягати» дівчат за допомогою генеративного ШІ

Після появи звітів про проблемне використання штучного інтелекту для створення неприйнятних зображень на телефонах Huawei, корпорація Apple вжила аналогічних заходів для видалення з AppStore...