ГоловнаТехноXiaomi Mix Fold 3 пройшов сертифікацію MIIT

Xiaomi Mix Fold 3 пройшов сертифікацію MIIT

“Сяомі” готує до випуску флагманський смартфон-розкладачку Mix Fold 3, дебютний показ якого може відбутися в серпні. Відповідна інформація з’явилася на вейбо-сторінці розробника. Напередодні презентації пристрій засвітився в лістингу MIIT.

Подробиці

Twitter індійського техноблогера Mukul Sharma приріс зображенням сертифікації MIIT для MIX Fold 3, де вказано номер ліцензії (00-B324-238711) і моделі (2308CPXD0C). Апарат класифікований як цифровий 5G-смартфон з підтримкою технології eMBB і мережевих підключень минулих поколінь, починаючи від 2G і вище.

Xiaomi Mix Fold 3 пройшов сертифікацію MIIT

Новинка міститиме в собі чималу кількість технічних інновацій. Зазначається, що Mix Fold 3 стане першим пристроєм, створеним на новій виробничій лінії, і матиме поліпшену конструкцію з міцнішим шарніром. Крім того, піарники китайського техногіганта заявляють про підготовку спільно з фотографічною компанією Leica “кардинально нової чотирикамерної повнофокусної оптичної конфігурації”, яка пропонує чотири сенсори замість трьох у попередників.

На поточний момент лише vivo і Huawei просувають на китайському ринку складні смартфони з чотирма камерами. Конфігурація оптики на складному смартфоні “Сяомі”, найімовірніше, буде такою самою, як у вищезазначених конкурентів (основний ширококутний об’єктив + надширококутний + два телеоб’єктиви, один з яких оснащений перископічною лінзою).

Специфікації Mix Fold 3 офіційно не підтверджено, але в Китаї говорять про більш швидку зарядку, поліпшену за рахунок оптимізації оптику Leica і трохи зменшену товщину порівняно з попередником, який на момент прем’єри був найтоншою “розкладачкою” на ринку.

Автори численних інсайдів, між тим, пророкують новинці флагманський процесор SD 8 Gen 2, швидку зарядку на 67W і 50W через дріт і без, АКБ на 4 800 мА/год, біле вигнуте скло як матеріал корпусу, тильну квадрокамеру з об’єктивами 5х (перископ) і 3,2х (“портрет”), і осучаснений шарнір Waterdrop.

На Заході Mix Fold 3, найімовірніше, не з’явиться.

Підписуйся на нас:
Telegram | Facebook | Twitter | YouTube-канал

Схожі новини:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Популярно